De beste 2-in-1 hybride laptops van 2020 (deel 2)

De beste 2-in-1 hybride laptops van 2020 (deel 2)

Kun je niet kiezen tussen een tablet of een laptop? Het is niet nodig. Ervaar prestaties en veelzijdig gebruik met een 2-in-1: de bewegingsvrijheid van een tablet gecombineerd met de kracht van een laptop. Om van werken naar ontspannen te gaan is een kwestie van losmaken, omklappen of schuiven. In deel 2 van deze blog gaan we dieper in waar je op kan letten als je geïnteresseerd bent om een 2-in-1 tablet / laptop wilt aanschaffen.

Wie zou een 2-in-1 hybride laptop gebruiken?

2-in-1 laptops zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een laptop die niet statisch is. Natuurlijk is het belangrijk om de meeste waar voor ons geld te krijgen als we op zoek zijn naar een computer die op 1 plek verblijft, maar laptops zijn oorspronkelijk ontworpen om van kamer naar kamer te worden verplaatst. Crossover-computers brengen de mobiliteit naar een geheel nieuw niveau doordat we onze laptops gemakkelijk van kamer naar kamer kunnen meenemen, en ze passen comfortabel op onze schoot terwijl we niet typen.

Studenten, programmeurs, zakenmensen, gamers en mensen die op zoek zijn naar een handige computer die overal mee naartoe kan worden genomen, zullen genieten van 2-in-1 laptops. Het zijn krachtige computers die de dynamiek maximaliseren die touchscreen-apparaten vormen.

Waar u op kunt letten bij het kopen van een 2-in-1-laptop

2-in-1-laptops zijn in opkomst, en dat betekent dat er een brede selectie aan crossover-laptops te koop is. De selectie kan u een beetje in verwarring brengen over waar u naar op zoek bent terwijl u op zoek bent naar een laptop, dus hier zijn vijf dingen waar u rekening mee kunt houden wanneer u een nieuwe of refurbished 2-in-1 koopt.

 

  1. Waarvoor gebruikt u de laptop?

De belangrijkste vraag die u uzelf moet stellen terwijl u aan het winkelen bent voor een laptop, is: waarvoor wilt u deze gebruiken? Wilt u uw collecties opslaan, games spelen of films streamen? Hoopt ​​u de laptop te gebruiken als uw go-to-apparaat voor ‘kunst’ en design?

 

2-in-1-laptops zijn er in alle maten en prestatieniveaus. Sommige laptops kunnen als studio dienen, terwijl andere laptops zijn ontworpen om licht te zijn en er geweldig uit te zien. Als u begrijpt wat u met een computer hoopt te doen, kunt u een idee krijgen van hoe krachtig de computer moet zijn om het meeste uit uw budget te halen.

 

  1. Kijk naar Specificaties van software

De waarheid is dat de meeste dagelijkse taken die u uitvoert, niet veel computervermogen nodig hebben. Dat betekent dat elke nieuwe laptop alles kan doen wat u nodig heeft. U kunt vrijwel elke 2-in-1 gebruiken om uw e-mail te controleren, op internet te surfen, online video's te streamen, te lezen en te genieten van sociale media. Bovendien kan de meeste productiviteitssoftware met elke computer worden gebruikt. Dat betekent dat tekstverwerkers, budgetteringssoftware, spreadsheets, notities maken en presentaties ontwerpen gemakkelijk te doen zijn op elke budget 2-in-1 laptop.

 

Er zijn echter een paar redenen om een ​​krachtigere crossover te kopen. Als u op enig moment videobewerkingssoftware wilt gebruiken, kan deze software erg belastend zijn. De reden hiervoor is dat het bewerken gebruik maakt van computerkracht om afzonderlijke frames te kunnen berekenen en samen te voegen met geluid en effecten. Dit is iets dat niet kan worden gedaan op een computer die een laag verwerkingsvermogen gebruikt. Andere redenen om een ​​krachtige computer te kopen, zijn onder meer het gebruik van 3D-animatiesoftware, muziekproductiesoftware en CAD-software om personages, verhalen, liedjes, producten en architectuur te ontwerpen.

 

  1. Welke games vind je leuk?

Gamen is een geweldige manier om de tijd te doden, maar de meeste games zijn veeleisend voor computers. De graphics, geluiden, kaarten en AI kunnen optellen om een ​​game te produceren die op een behoorlijk krachtige engine moet draaien om te functioneren. Als je graag games speelt, is het het beste om je favoriete game te bekijken om te zien hoeveel rekenkracht je nodig hebt om op je computer te gamen. Het kan zijn dat een goedkope computer niet zo goed werkt als u had gehoopt, en dat kan een frustrerende ervaring zijn. Grafische kaarten, RAM en processors spelen allemaal een rol bij het vermogen van gamers om standaardgames te spelen.

  1. Hoe belangrijk is weergave?

Voordat u iets koopt, is het belangrijk om goed aan te voelen hoe belangrijk het scherm is op uw 2-in-1-laptop. Hoewel de meeste 2-in-1-laptops HD-schermen hebben, zijn er Full HD- en 4K-schermen voor mensen die genieten van een resolutie die vergelijkbaar is met die van hun televisie. Als u van plan bent video's te bekijken, software te gebruiken en te genieten van games, is een scherm met hoge resolutie een belangrijke hoeksteen van uw ervaring. Meestal is er heel weinig verwerkingskracht nodig om Full HD- en 4K-video's te streamen. Dus als het bekijken van video een belangrijk aspect is bij het kopen van een 2-in-1-computer, kun je het leuk vinden om de CPU op te offeren voor resolutie.

 

  1. Welke maat is de juiste maat?

Er is geen enkele maat die op alle laptops past, en het is belangrijk om na te denken over waar u uw computer de komende jaren naartoe wilt brengen. Als u uw laptop het grootste deel van de tijd thuis houdt en van plan bent de 2-in-1 als uw primaire entertainmentplatform te gebruiken, kan het aanschaffen van een grotere 2-in-1 een uitstekende beslissing zijn. Het is echter een nadeel om een ​​gigantisch scherm te hebben dat je elke dag door de stad moet dragen.

 

Als u begrijpt hoe vaak u uw computer meeneemt en waar u hem naartoe brengt, is dit een belangrijke factor bij het vinden van de perfecte 2-in-1-laptop. Er is geen formaat dat voor iedereen werkt, maar er is wel een schermformaat dat goed bij je levensstijl past.

 

In het derde en laatste deel van deze blog pakken we nog wat elementen mee waarom een 2-in-1 handig (of juist niet) voor u is en geef ik een kleine uitleg over de verschillende processoren binnen een laptop. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.