• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Ongetwijfeld niet je meest favoriete onderdeel van de aankoop maar helaas wel noodzakelijk. Om het toch iets prettiger te maken bieden wij een ruime keuze van manieren waarop je bij ons kan betalen.

Je kan bij IT-Guru.nl met de volgende betaalmethoden betalen:

Betaalwijze Betaalkosten
iDEAL Gratis
PayPal 3,0%
Creditcard (achterafbetaling) 1,8%
Vooruitbetaling Gratis
Contant betalen in de winkel (bij afhalen) Gratis
Pinnen in de winkel (bij afhalen) Gratis

 

 

 

 

 

 

Wij accepteren helaas geen andere betaalmethoden zoals VVV bonnen, op afbetaling of middels acceptgiro.

 

iDEAL

Wanneer je kiest voor betalen met iDEAL, kun je direct inloggen op je eigen bankrekening. Als je middels iDEAL betaalt word je bestelling direct als betaald gemarkeerd in ons systeem. Wij nemen de bestelling dan dezelfde (werk)dag nog in behandeling. Je rekent af in een vertrouwde en beveiligde internetbetaalomgeving die wordt aangeboden door je eigen bank.

Voor meer informatie over iDEAL klik je op deze link.

PayPal

Wanneer je kiest voor betalen met PayPal, kun je direct inloggen op je eigen PayPal account. Indien je geen PayPal account hebt, zal PayPal je op een makkelijke manier leiden door de stappen om een account, gekoppeld aan jouw creditcard of bankrekening, aan te maken. Het betalen met PayPal verloopt volledig via het vertrouwde betaalsysteem van PayPal. Als je met PayPal betaalt, word jouw bestelling direct als betaald gemarkeerd in ons systeem. Wij nemen dan vervolgens jouw bestelling dezelfde (werk)dag nog in behandeling.

Voor meer informatie over PayPal klik je op deze link.

Creditcard

Wanneer je kiest voor betalen met een creditcard, zal je gevraagd om jouw creditcardnummer, de vervaldatum en de validatiecode (CVC-code) van je kaart in te vullen. Na controle van je creditcardgegevens nemen wij de bestelling dezelfde (werk)dag nog in behandeling. Wij accepteren VISA en Mastercard van Europese aanbieders. Het is bij ons niet mogelijk om te betalen met American Express of niet Europese creditcards. Het aankoopbedrag wordt automatisch afgeschreven op het moment dat we je bestelling hebben verstuurd.

Voor meer informatie over creditcards klik je op deze link.

Vooruitbetaling

Wanneer je kiest voor vooruitbetalen per bank, zal je na het plaatsen van je bestelling automatisch per e-mail een bevestiging ontvangen met verdere betaalinstructies. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het factuurnummer uit jouw orderbevestiging! Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betalen, houd daarom wel rekening met een overboektijd van enkele (werk)dagen. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, zullen we jouw bestelling gelijk in behandeling nemen.

Contant of met pin betalen in de winkel (bij afhalen)

Je kan er ook voor kiezen om je bestelling in onze winkel te komen afhalen. Zodra jouw bestelling bij ons klaar ligt ontvang je een bericht. In de winkel kan je pinnen, contant afrekenen of met creditcard betalen.

 

Betaling niet gelukt?

Wanneer je betaling niet correct is afgerond, kan dit verschillende oorzaken hebben; zoals problemen met de internetverbinding of een technisch probleem bij de bank. Wij adviseren je dan ook om het later nog eens te proberen en/of contact met jouw bank op te nemen indien het probleem zich blijft voordoen.

Heb je betaald met iDEAL, maar weet je niet zeker of jouw bestelling gelukt is of niet? Controleer of er geld is afgeschreven. Als er geen geld is afgeschreven, dan is de betaling niet gelukt en ben je sowieso geen geld kwijt. Je kan de bestelling opnieuw plaatsen.

Word je creditcard betaling afgekeurd? Het betaalsysteem weigert mogelijk jouw betaling om fraude te voorkomen. Je bestelling is automatisch geannuleerd en er zal niks worden afgeschreven. In dat geval adviseren wij je om je bestelling opnieuw te plaatsen en te kiezen voor een andere betaalmethode.