De beste 2-in-1 hybride laptops van 2020 (deel 3)

De beste 2-in-1 hybride laptops van 2020 (deel 3)

Kun je niet kiezen tussen een tablet of een laptop? Het is niet nodig. Ervaar prestaties en veelzijdig gebruik met een 2-in-1: de bewegingsvrijheid van een tablet gecombineerd met de kracht van een laptop. Om van werken naar ontspannen te gaan is een kwestie van losmaken, omklappen of schuiven. In deel 3 van deze blog vragen we ons af of u er eentje nodig heeft, welke grootte u het beste selecteert en wat processors eigenlijk doen.

Heeft u echt een 2-in-1 laptop nodig?

Jezelf afvragen of je echt een 2-in-1-laptop nodig hebt, is een uitstekende overweging, en het is een vraag die alleen u kunt beantwoorden. De kans is groot dat u op zoek bent naar een nieuwe laptop omdat uw huidige computer niet doet wat u nodig heeft. En hoewel u misschien kunt overleven zonder een 2-in-1-laptop, is het belangrijk om te onthouden dat het kopen van een veelzijdige computer een investering is waar u lang tevreden over zult zijn.

 

Alle huidige computers draaien op Windows 10, wat betekent dat ze lang goed zullen functioneren in plaats van verouderd te raken. 2-in-1 laptops zijn ontworpen als uitstekende investeringen voor mensen die op zoek zijn naar een computer die jarenlang up-to-date blijft. Het is iets dat u thuis, voor zaken en voor uw plezier kunt gebruiken. Het is ook een perfecte plek om uw creativiteit aan te wakkeren, notities bij te houden en dagboeken te organiseren. Het geeft je overal toegang tot alles wat je nodig hebt.

Hoe u de juiste laptopgrootte selecteert

Het selecteren van de juiste maat laptop is een perfecte mix tussen kunst en wetenschap. Welke maat u hoopt te hebben, hangt volledig af van hoe u uw laptop wilt dragen en hoe u hem wilt gebruiken. Momenteel kun je een 2-in-1-pc vinden die past bij de prestaties waar je op hoopt in een computer met het formaat dat bij je levensstijl past.

 

Als u uw computer overal naartoe wilt slepen, zoekt u misschien een laptop die gemakkelijk in uw huidige configuratie past. 2-in-1-laptops zijn uitstekend omdat ze dun genoeg zijn om in kleine ruimtes te passen, maar krachtig genoeg om overal productief te zijn.

 

Het belangrijkste aspect van laptopformaat is of u van plan bent uw laptop thuis te gebruiken of mee te nemen in de stad. Grote schermen zijn geweldig in huis, maar een schermgrootte tussen de negen en vijftien inch lijken de normale waarden te zijn waar consumenten blij van worden.

 

Een andere belangrijke factor bij het kiezen van een 2-in-1 is het gewicht van het scherm en de laptop als geheel. Het is algemeen bekend dat het gewicht van een computer de neiging heeft om zowel de draagbaarheid als de prestaties van een laptop te beïnvloeden. Dat betekent dat als u op zoek bent naar een krachtige laptop die het gewicht van een tablet heeft, u kunt verwachten dat de prijs overeenkomt met de luxe van een desktop in een tablet.

 

Draaibare scharnieren en afneembare 2-in-1-laptops

Als het gaat om 2-in-1-laptops, zijn er twee belangrijke ontwerpen die door fabrikanten worden gebruikt. De eerste stijl van 2-in-1 is een eeuwenoud scharnier dat Windows-tablet-pc's al tien jaar gebruiken. Deze laptops gebruiken roterende en kantelbare scharnieren waarmee laptops in het toetsenbord kunnen worden geklapt om als tablet te worden gebruikt. De voordelen van deze stijl van 2-in-1-computer omvatten een betere prijs en verhoogde duurzaamheid. Flip-laptops (of omklapbaar model) creëren echter een omvangrijkere tablet die zwaar aanvoelt en oncomfortabel kan zijn om vast te houden. Gelukkig hebben 2-in-1-laptops met scharnieren een elegant ontwerp en een dunne behuizing om het tablet-aspect wendbaarder te maken.

 

De tweede stijl van 2-in-1-laptop wordt geleverd door een afneembaar scharnier. Dit zijn laptops met schermen die kunnen worden bevestigd en losgemaakt van het toetsenbord, waardoor de laptop een tablet wordt met de kracht van een volledig functionele computer.

Het verschil in processors

Core i3

Computers die op de i3 draaien, zijn dual-core processors die volledig functionele computers kunnen draaien. Deze processor is niet duur en werkt het beste voor mensen die video's willen streamen, op internet willen surfen en productiviteitsapps willen uitvoeren. Hoewel de i3 niet zo krachtig is als de i5 en de i7, biedt hij het perfecte vermogen voor iedereen die op zoek is naar een 2-in-1 voor een uitstekende prijs.

 

Core i5

De Core i5 is een quad-core CPU die geen gebruik maakt van Hyperthreading. Dat maakt ze de perfecte mix van waarde en prestatie. Met de i5 kunnen computers de meeste software en games probleemloos uitvoeren. Het is een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar een computer die vrijwel alles kan zonder daar een fortuin voor uit te geven.

 

Core i7

De Core i7 is een quad-coreprocessor die gebruikmaakt van Hyperthreading en een uitstekende cache produceert. Met andere woorden, het is een verbeterde versie van de i5-processor. Hoewel het springen van een i5 naar een i7 de prestaties niet zozeer verbetert als het overschakelen van een i3 naar een i5, kunnen bijna alle software en games gemakkelijk worden uitgevoerd met een i7 CPU.

 

Core M-serie

Core M-processors zijn ontworpen als goedkope vervangers voor de Core-serie. Hoewel deze processors niet bedoeld zijn om krachtige computers te gebruiken, zijn ze perfect voor budgettablets die kunnen functioneren op sociale media, video's kunnen streamen, de meeste productiviteits-apps kunnen openen en op internet kunnen surfen.

 

Schermresoluties

Door de juiste schermresolutie te vinden, kunt u het meeste uit uw investering op een 2-in-1 laptop halen. Het is belangrijk op te merken dat computerresoluties van 1366 x 768 als HD worden beschouwd. Deze schermresoluties worden door critici echter als korrelig beschouwd.

Als u om de kwaliteit van uw visuele weergave geeft, zorg er dan voor dat u investeert in een full HD 2-in-1-laptop met een resolutie van 1920 x 1080. Sommige 2-in-1 laptops komen ook in 4K HD- en 2K HD-resoluties die zorgen voor een mooie weergave van beweging en kleur.

 

Haal het meeste uit uw budget

Door precies te begrijpen wat u zoekt in een 2-in-1-laptop, kunt u het meeste uit uw budget halen. Hoewel je voor een paar honderd euro geen i7 afneembare (gloednieuwe) 2-in-1-laptop met een krachtige grafische kaart zult vinden, kun je, als je weet hoe je je computer gaat gebruiken, het meeste uit je geld halen. zijn op zoek om te investeren.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.