• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Uitleg Renew & Refurbished product.

Wat is eigenlijk een refurbished product? En wat is het verschil met een 2e-hands laptop? 

Dit is een terechte en logische vraag. Op deze pagina leggen wij u graag uit wat wij van IT-Guru verstaan onder de verschillende categorieën die wij aanbieden, te weten: nieuw, renew en refurbished (A-, B-, en C-Grade). 

2e-hands producten bieden wij niet aan. Bij deze producten gaat het dikwijls om een onveranderd product dat van eigenaar A naar B gaat. Er wordt geen onderhoud of grondige schoonmaak toegepast voordat het product van eigenaar verandert.

 

Nieuwe producten

Deze categorie spreekt voor zich. Nieuw is nieuw. U bent de allereerste eigenaar nadat deze door de fabrikant is geproduceerd. Op nieuwe Producten krijgt u minimaal 2 jaar garantie, maar meestal 3 jaar. 

 

Renew

Dit houdt in dat het gaat om producten die niet of nauwelijks gebruikt zijn, denk aan geretourneerde producten, demo- of showroommodellen. In bijna alle gevallen zonder gebruikerssporen en vaak met originele verpakking en accessoires. De producten zijn op meer dan 20 punten getest, U krijgt 1 jaar garantie op renew producten.

Hieronder vindt u een aantal foto's van een voorbeeld product wat u van IT-Guru kunt verwachten te ontvangen wanneer u een renew product heeft besteld. 

Renew laptop, voorkant product

Renew product, schuin zijkant

Renew product, bovenkant

 

 

Refurbished A-GRADE

Dit houdt in dat het gaat om gebruikte producten. Denk aan ex-lease of ingeruilde producten met geen of lichte gebruikerssporen. De producten zijn op meer dan 20 punten getest, U krijgt 6 maanden garantie op A-GRADE Refurbished producten.

 

Hieronder vindt u een aantal foto's van een voorbeeld product wat u van IT-Guru kunt verwachten te ontvangen wanneer u een Refurbished A-Grade product heeft besteld. 

Refurbished A-Grade, met originele doos

Soms is het model, zo nieuw, dat wij het leveren in de originele doos.

Refurbished A-Grade, schuin vooraanzicht

Op dit model bijvoorbeeld, vindt u helemaal geen gebruikerssporen. Geen enkel krasje of iets dergelijks. Lijkt wel zo goed als nieuw. 

Refurbished A-Grade, kleine buts

De reden dat wij deze laptop als Refurbished A-Grade betitelen, is dat er een zeer kleine buts zit op de buizing aan de bovenkant. Nauwelijks waarneembaar, maar hij zit er wel. Kortom een laptop in bijna onberispelijke staat met een zéér hoge korting. 

 

Refurbished B-GRADE

Dit houdt in dat het gaat om gebruikte producten. Denk aan ex-lease of ingeruilde producten met zichtbare gebruikerssporen. De producten zijn op meer dan 20 punten getest, U krijgt 6 maanden garantie op B-GRADE Refurbished producten.

Refurbished B-Grade

De bovenstaande laptop is als voorbeeld genomen. Op het eerste oog ziet u nauwelijks dat dit een gebruikte laptop is geweest. 

Als we iets inzoomen op de bovenkant van de behuizing zien we dat er een duidelijke kras zichtbaar is. Dit is de voor ons de reden om deze laptop te classificeren als Refurbished B-Grade. 

Refurbished B-Grade

Uiteraard werkt de laptop als een zonnetje en is in het geval van een B-Grade alleen sprake van zwaardere gebruikerssporen of lichte schade (zoals de kras in dit voorbeeld) aan de behuizing en nooit aan het scherm of de andere operationele elementen van de laptop.