10 redenen waarom de aanschaf van een refurbished laptop een goede keuze is!

10 redenen waarom de aanschaf van een refurbished laptop een goede keuze is!

Als het gaat om het vervangen van uw hardware, kan een refurbished product net zo goed (of zelfs beter!) zijn dan het ophalen van een gloednieuwe laptop. In deze post laten we zien waarom ervoor kiezen om het opgeknapte / herstelde laptop pad te bewandelen lonend zou zijn, zowel in termen van de beschikbare hardware áls de besparingen die je zal behalen. Hier zijn tien redenen waarom ‘zo goed als nieuw’ de juiste keuze voor jou zou kunnen zijn.

  1. Nieuw in de doos

Soms zijn opgeknapte computers en laptops niet eens uit de doos gehaald, of zijn ze eruit gehaald, bekeken en teruggeplaatst, terwijl ze nauwelijks zijn gebruikt.

Uit een analyse van outletwinkels en andere refurbish-dealers blijkt dat refurbished laptops die zijn gebruikt, hoogstwaarschijnlijk terugzendingen zijn die minder dan 30 dagen in omloop zijn geweest.

Elke retourzending, ongeacht de fout, moet worden verkocht als een ‘retour’ of als tweedehands. Het is dus mogelijk dat u een geheel nieuw pakket krijgt, maar dan voor 2/3 of zelfs 50% van de oorspronkelijke prijs.

 

  1. Goed ‘spugen’ en polijsten

Wanneer een tweedehands laptop of desktop bij ons binnenkomt, kijkt onze technische dienst grondig onder de motorkap en onderwerpen deze aan een volledige opknapbeurt (we testen de binnengekomen producten op 20 vaste punten). Vervolgens voorzien we onze klanten van hoofdzakelijk A-Grade producten, volledig werkend, met minimale markeringen - klaar voor gebruik.

 

  1. Mik hoger

Je hebt misschien een bepaald merk in gedachten, maar de specificatie die je zoekt, valt net buiten de prijsklasse. Overweeg een opgeknapte laptop of een gereviseerde pc in hetzelfde model en je krijgt wat je wilt, voor een fractie van de prijs.

 

  1. Bespaar je geld

Zoals we al zeiden, is refurbished IT aanzienlijk goedkoper. Je kunt tot 80% besparen op laptops en desktops voor zakelijk-, onderwijs-, vrijetijd- of intensiever gebruik (gaming, videobewerkingsprogramma’s).  Als je denkt dat een gemiddelde zakelijke laptop tussen de € 500 en € 1000 kost, terwijl de meeste refurbished modellen vanaf € 100 worden verkocht, kun je een flinke besparing verwachten.

 

  1. Kies het juiste apparaat voor jouw doeleinde

Ga niet voor goedkopere commerciële laptops als beste optie voor jouw budget. Sommige computers zijn ontwikkeld met het oog op gamen / licht surfen. Het zijn geen zakelijke / educatieve werkpaarden en mogen niet als zodanig worden behandeld. Bedrijfsmodellen:

- Zijn duurzamer

- Beschikken over meerdere poortverbindingen (USB, printer, communicatie, smartcard-slots)

- Voeg meer beveiligingsfuncties toe

- Bevat minder ongewenste pre-installaties (games etc.)

Onze andere modellen, zijn juist de krenten uit de pap, die je niet snel ergens anders ziet. Voor iedereen wat wils.

 

  1. Laat je niet prikken

Er zijn heel veel horrorverhalen over slordige Frankenstein-verbouwingen die uit onsamenhangende delen bestaan. Gebruik altijd eersteklas, gegarandeerde wederverkopers van tweedehands apparatuur. Controleer op certificering, garanties en of alle benodigde accessoires (kabels, snoeren, muizen, enz.) bij uw gereviseerde product wordt geleverd. We willen niet te hoog van onze eigen toren blazen, maar als het gaat om refurbished producten, bieden wij met ruim 15 jaar kennis en ervaring, het hoogste service gehalte in de markt.

 

  1. Bevat bewegende onderdelen

Gereviseerde laptops en desktops zijn opnieuw ontworpen voor een lange levensduur. Vaak (met uitzondering van Macs) zijn de achterkanten vrij eenvoudig los te draaien en is er zonder gedoe een vervanging toegevoegd. Wij bieden je, als je professionele hulp nodig heeft, tegen een kleine vergoeding gratis advies en repareren we uw hardware.

 

  1. Wat heb je echt nodig?

Misschien wil je het nieuwste model, want het heeft een hogere verwerkingssnelheid, betere grafische weergave, meer geheugen, enz. Maar als je jouw dagelijkse werk echt naast uw computervereisten hebt geanalyseerd, is het nieuwe model (met zijn hoge prijskaartje) misschien niet de beste keuze. Als je een laptop of desktop kiest die een beetje minder krachtig is, een beetje eenvoudiger, zal je bedrijf, of je school, of jouw spel het nog steeds goed doen en heb jij nog steeds geld op de bank.

 

  1. Hoe nieuw is ‘nieuw’?

Ok, dus misschien wil je echt het nieuwste model en wil je geen concessies doen door een eerdere renovatie te krijgen. Als je een beetje rondhangt en wacht, kun je precies krijgen wat je wilt voor een veel betere prijs. HP, maar ook andere merken zoals Asus en Acer bijvoorbeeld rapporteert een zeer snelle doorlooptijd voor hun opgeknapte goederen, wat betekent dat je slechts 3-6 maanden hoeft te wachten voordat de gewenste hardware opduikt op een opgeknapte verkopersite, zoals bijvoorbeel IT-GURU.nl. Bedenk nu eens hoe geïrriteerd je zal zijn als je een gloednieuwe laptop had gekocht en drie maanden later is deze belachelijk goedkoop. Het loont om te wachten.

 

  1. Software die bij je past

Sommige wederverkopers en fabrikanten werken zelfs de programmering bij voordat ze doorverkocht worden. Je zou dus een oudere machine kunnen krijgen met mooie nieuwe software. Vrijwel standaard, voegen we Windows 10 Home of Pro op onze gerenoveerde laptops en computers toe - vraag het ons.

 

Kom op ...

Gerenoveerde laptops en desktops zijn een koopje. Dus als je op een gecertificeerde site (met goede garantie-opties) ziet wat je zoekt, voor een schitterende prijs, raden we je aan ervoor te gaan voordat het weg is.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.