De beste 2-in-1 hybride laptops van 2020 (deel 1)

De beste 2-in-1 hybride laptops van 2020 (deel 1)

Kun je niet kiezen tussen een tablet of een laptop? Het is niet nodig. Ervaar prestaties en veelzijdig gebruik met een 2-in-1: de bewegingsvrijheid van een tablet gecombineerd met de kracht van een laptop. Om van werken naar ontspannen te gaan is een kwestie van losmaken, omklappen of schuiven. In deel 1 van de beste 2-in-1 hybride laptops lees je 5 redenen waarom je kiest voor een tablet in de vorm van een krachtige laptop.

Beste 2-in-1 hybride laptops van 2020 - voor creatievelingen, studenten én bedrijven! (Deel 1)

2-in-1-laptops gebruiken een revolutionair concept dat traditionele computers combineert met de de geweldige toevoeging van aanraking. In de laatste 10 jaar hebben smartphones en tablets de markten gedomineerd, en het is geen verrassing dat een van de grootste trends op het gebied van computers 'cross-overs' zijn die zowel als tablet als laptop functioneren. 2-in-1-laptops combineren prestaties met stijl waardoor bedrijven, ontwerpers, studenten, gamers en gewone gebruikers kunnen genieten van de volgende generatie computers.

 

Waarom zou u een 2-in-1 kopen in plaats van een traditionele laptop?

Traditionele laptops zijn betrouwbaar. Ze stellen ons in staat om aan elk project te werken of elke game te spelen waar we maar willen. Traditionele laptops zijn echter beperkt in hun draagbaarheid en ze zijn meestal minder efficiënt dan 2-in-1-laptops. Hier zijn vijf redenen waarom u een 2-in-1 als uw volgende laptop zou moeten kiezen.

2-in-1 laptop

Veelzijdigheid

Traditionele laptops staan bekend als eendimensionale tools. We kunnen ze voor praktisch alles gebruiken, maar we hebben vaak een leeg gevoel vergeleken met het gebruik van touchscreen-apparaten. Het hebben van een krachtige laptop die kan functioneren als een tablet, tilt een computer naar een heel nieuw niveau. U kunt uw computer nog steeds als een computer gebruiken, maar u kunt ook op een 2-in-1 tekenen. U kunt het gebruiken om gemakkelijk op internet te surfen, het nieuws te lezen en films te kijken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat een toetsenbord in de weg zit.

 

2-in-1's zijn draagbaarder

Hoewel de meeste 2-in-1-laptops niet te vergelijken zijn met het gewicht en de grootte van een high-end tablet, lijdt het geen twijfel dat een 2-in-1-laptop is ontworpen om lichter en handiger mee te nemen. Laptops met hoge prestaties zijn meestal ontworpen voor prestaties, maar 2-in-1's zijn ontworpen om te functioneren als een mobiel apparaat. 2-in-1's kunnen overal mee naartoe, en dat is een reden om blij te zijn.

 

2-in-1's besparen geld

De meeste mensen vinden het leuk om een ​​tablet in hun bezit te hebben. Ze zijn een kruising tussen de betrokkenheid van een smartphone terwijl ze groot genoeg zijn om het gevoel van een groot scherm te stimuleren waarop we games kunnen spelen, door het nieuws kunnen scrollen, handgeschreven notities kunnen maken en films kunnen kijken.

Er is geen twijfel dat tablets een fijne luxe zijn om te hebben, maar ze zijn vaak duur in het bezit. Met een 2-in-1 hebben gebruikers de mogelijkheid om een ​​ongelooflijk krachtige tablet te hebben die ook dienst doet als een krachtige laptop. Het zijn twee apparaten in één, en de veelzijdigheid geeft slimme consumenten een uitstekende mogelijkheid om geld te besparen.

2-in-1's maken gebruik van aanraaktechnologie

Het valt niet te ontkennen dat de moderne samenleving geniet van het vermogen om hun apparaten aan te raken en ermee bezig te zijn. We genieten van games waarbij we controllers gebruiken en we gebruiken telefoons die zijn geladen met aanraakfuncties. Laptops die niet werken met aanraking zijn aantoonbaar verouderd. Touch-computers geven ons de mogelijkheid om onze laptops te bedienen als nooit tevoren.

Met touch-laptops kunnen we gemakkelijk aantekeningen maken, nieuwe logo's ontwerpen, nieuwe ideeën schetsen en natuurlijk brainstormen. Ze stellen ons ook in staat om meer met onze computers om te gaan. We kunnen de muis gebruiken zoals we willen, maar door simpelweg met onze handen te navigeren en onze motorische functies te gebruiken, worden de focus en het plezier gedurende de dag vergroot.

 

Een nieuw besturingssysteem

Bijna alle 2-in-1-laptops zijn momenteel allemaal ontworpen om te werken met Windows 10 of Chrome. Deze recente versie van Windows is zorgvuldig ontworpen om touch-technologieën in het platform te integreren. Dat betekent dat u zonder een aanraakcomputer niet eens alle voordelen van de besturingssystemen Windows 10 of Chrome kunt benutten.

Met een 2-in-1-apparaat blijven consumenten op de hoogte van het nieuwste besturingssysteem en kunnen gebruikers genieten van een wereld waarin laptops zijn ontworpen om aantekeningen te maken, presentaties te domineren en plezier te hebben.

 

In deel 2 van deze blog zullen meer ingaan waar u op kunt letten bij het kiezen van een 2-in-1 laptop. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.