IT-Guru weet alles over laptops en desktops 2020

De beste 2-in-1 hybride laptops van 2020 (deel 3)

  • Geplaatst op
  • Door Rikwin Schäfer
  • Geplaatst in 2K, 4k, full-hd
De beste 2-in-1 hybride laptops van 2020 (deel 3)

Kun je niet kiezen tussen een tablet of een laptop? Het is niet nodig. Ervaar prestaties en veelzijdig gebruik met een 2-in-1: de bewegingsvrijheid van een tablet gecombineerd met de kracht van een laptop. Om van werken naar ontspannen te gaan is een kwestie van losmaken, omklappen of schuiven. In deel 3 van deze blog vragen we ons af of u er eentje nodig heeft, welke grootte u het beste selecteert en wat processors eigenlijk doen.

De beste 2-in-1 hybride laptops van 2020 (deel 2)

De beste 2-in-1 hybride laptops van 2020 (deel 2)

Kun je niet kiezen tussen een tablet of een laptop? Het is niet nodig. Ervaar prestaties en veelzijdig gebruik met een 2-in-1: de bewegingsvrijheid van een tablet gecombineerd met de kracht van een laptop. Om van werken naar ontspannen te gaan is een kwestie van losmaken, omklappen of schuiven. In deel 2 van deze blog gaan we dieper in waar je op kan letten als je geïnteresseerd bent om een 2-in-1 tablet / laptop wilt aanschaffen.

De beste 2-in-1 hybride laptops van 2020 (deel 1)

De beste 2-in-1 hybride laptops van 2020 (deel 1)

Kun je niet kiezen tussen een tablet of een laptop? Het is niet nodig. Ervaar prestaties en veelzijdig gebruik met een 2-in-1: de bewegingsvrijheid van een tablet gecombineerd met de kracht van een laptop. Om van werken naar ontspannen te gaan is een kwestie van losmaken, omklappen of schuiven. In deel 1 van de beste 2-in-1 hybride laptops lees je 5 redenen waarom je kiest voor een tablet in de vorm van een krachtige laptop.

10 redenen waarom de aanschaf van een refurbished laptop een goede keuze is!

10 redenen waarom de aanschaf van een refurbished laptop een goede keuze is!

Als het gaat om het vervangen van uw hardware, kan een refurbished product net zo goed (of zelfs beter!) zijn dan het ophalen van een gloednieuwe laptop. In deze post laten we zien waarom ervoor kiezen om het opgeknapte / herstelde laptop pad te bewandelen lonend zou zijn, zowel in termen van de beschikbare hardware áls de besparingen die je zal behalen. Hier zijn tien redenen waarom ‘zo goed als nieuw’ de juiste keuze voor jou zou kunnen zijn.